آیا تا کنون به رنگ مناسب دفتر وکالت فکر کردهاید؟ آیا ممکن است نوع رنگ بهکار رفته در دفتر وکالت بر نظر مراجعان تأثیر داشته باشد؟ علم روانشناسی ثابت کرده است که نوع رنگ بهکاررفته در یک فضا میتواند بر ذهنیت و روان حاضران در محیط تأثیر داشته باشد.
دفتر وکالت هم یکی از فضاهای مهمی است که رنگ آن میتواند بر احساسات افراد تأثیر بگذارد. برای انتخاب بهترین رنگ در طراحی داخلی دفتر وکالت باید فاکتورهای مختلفی را در نظر گرفت. در طراحی دفتر وکالت مدرن تمام المانهای بهکار رفته باید با یکدیگر هماهنگ باشند و تناسب بین آنها رعایت شود. در این مقاله از گروه آرت دیزاین به مدیریت حسام سلیمانی رنگ مناسب دفتر وکالت و ایدههای مناسب را بررسی میکنیم.
فاکتورهای مهم در طراحی یک دفتر کار مدرن
در طراحی یک دفتر کار مدرن آراستگی، زیبایی و رعایت استانداردها نقش مهمی در موفقیت کاری دارد. در انتخاب رنگ مناسب دفتر وکالت باید بین رنگ دکوراسیون، فضا و وسایل بهکار رفته هارمونی برقرار باشد. علاوه بر انتخاب بهترین رنگ در طراحی داخلی دفتر وکالت، نورپردازی نیز نقش مهمی دارد.
دفتر وکالت یک دفتر اداری و تجاری محسوب میشود. وجود تناسب بین مبلمان و وسعت فضا در طراحی داخلی اداری اهمیت زیادی دارد؛ بهعنوانمثال برای دفتر وکالت کوچک باید از میزهای کوچک استفاده کرد؛ ولی این میزها باید قفسههای زیاد برای قراردادن اسناد و مدارک داشته باشند. در ادامه مهمترین فاکتورها در طراحی دفاتر وکالت مدرن را بررسی میکنیم.
1. مبلمان اداری
دفتر وکالت مبلمان انتخاب شده برای دفتر وکالت و اتاق کار باید ساده، شیک و متناسب با رنگ فضا باشد؛ بهعنوانمثال رنگ مناسب دفتر وکالت با دکوراسیون کلاسیک رنگهای طبیعی و چوبی است. درباره اکسسوریهای اتاق کار نیز باید متناسب با شغل وکالت باشند. البته استفاده از گل و گیاهان نهتنها مانعی ندارد؛ بلکه فضایی شاداب و جذاب خلق کرده و روح زندگی در محیط جریان مییابد.
2. دفتر وکالت مدرن؛ نورپردازی
عامل دیگر در طراحی و اجرای دکوراسیون دفتر وکالت مدرن و کلاسیک اجرای انواع نورپردازی در دکوراسیون داخلی است. اگر رنگ انتخاب شده رنگ مناسب دفتر وکالت باشد؛ ولی نورپردازی استاندارد نباشد، زیبایی رنگ و تأثیری که از آن انتظار داریم را نخواهیم دید. نورپردازی دفتر وکالت باید متعادل باشد؛ یعنی فضا نه خیلی روشن و نه تاریک باشد.
همچنین نور طبیعی را نباید فراموش کرد. نورپردازی استاندارد همراه با نور طبیعی موجب میشود تا فضاهای کاری کوچک، بزرگتر به نظر رسند. در نورپردازی دفتر وکالت نباید از لوسترهای سنگین و گرانقیمت استفاده شود. استفاده از نورهای مخفی، فضایی متعادل و آرامبخش ایجاد کرده و حس امنیت و اعتماد را در مراجعین ایجاد میکند. معمولاً در نورپردازی دفاتر وکالت از نور زرد بیشتر از نور سفید استفاده میشود.
3. انتخاب سبک مناسب دکوراسیون اداری
معمولاً در طراحی دفاتر وکالت از دو سبک دکوراسیون مدرن و کلاسیک استفاده میشود. رنگ مناسب دفاتر وکالت کلاسیک، قهوهای و مبلمان چوبی است. برای دفاتر کوچک و همچنین سبک مدرن نیز از وسایل ساده بیشتر استفاده میشود. بهترین رنگ در طراحی داخلی دفتر وکالت مدرن رنگهای خنثی و ترکیبی است.
نکات مهم در انتخاب رنگ مناسب دفتر وکالت
در طراحی دفتر وکالت مدرن یا کلاسیک باید از رنگ مناسب آن سبک استفاده کرد. این انتخاب معمولاً به نوع دکوراسیون بهکار رفته در هر سبک بستگی دارد. ازآنجاییکه مراجعان به دفاتر وکالت با مشکلات و تنشهای مختلف مواجه هستند انتخاب نوع رنگ مناسب دفتر وکالت نقش مهمی بر روحیه مراجعان دارد.
به همین دلیل بهترین رنگ در طراحی داخلی دفتر وکالت رنگی است که موجب کاهش استرس و پیچیدگیهای ذهنی فرد شود. مراجعان باید اطمینان یابند که قرارگیری در این فضا و مواجهشدن با وکیل میتواند نتایج مثبتی برای آنان داشته باشد. در رنگبندی دفاتر وکالت مدرن از رنگهای آرامبخش و خنثی استفاده میشود.
رنگهای خاکستری، سفید، کرم رنگ مناسب دفتر وکالت هستند. باتوجهبه اهمیت رنگ زرد در دکوراسیون داخلی، میتوان از آن هم در برخی قسمتها استفاده کرد؛ زیرا رنگ زرد نماد استواری بوده و انرژی زیادی در فضا تزریق میکند. رنگهایی که از آنها نام بردیم رنگهای شادی هستند که با قوه تفکر و درایت انسان در ارتباط بوده و بر قضاوت و توانایی تصمیمگیری فرد نیز تأثیر مثبت دارند. به همین دلیل رنگ مناسب دفتر وکالت محسوب میشوند.
البته ایدههای دیگری نیز بهعنوان رنگ مناسب دفتر وکالت وجود دارند و آن استفاده از مشتقات رنگهای سبز، بنفش و خاکستری در ترکیب با رنگهای خنثی است. نکته مهم دیگر مربوط به جهت دفتر کار وکالت است؛ اگر دفتر وکالت مدرن شما روبهشمال باشد برای بیشتر کردن روشنایی آن و احساس امنیت و آرامش در مراجعین بهتر است از رنگ زرد در آن استفاده شود.
لازمه موفقیت در امور وکالت این است که مراجعین با حس امنیت کامل تمام مشکلات خود را با وضوح تمام برای وکیل بازگو کنند. قرارگیری در فضایی آرام با چیدمان و رنگبندی آرامبخش میتواند این حس امنیت و اعتماد را در فرد ایجاد کند.
رنگ مناسب دفتر وکالت؛ طراحی اتاق انتظار دفتر وکالت
علاوه بر اتاق مشاوره دفتر وکالت، اتاق انتظار مراجعین نیز باید بهگونهای طراحی شود که مراجعان در مدتزمان انتظار بتوانند آرامش نسبی خود را بازیابند و به این اطمینان برسند که برای وکیل اهمیت دارند. همان اصول مربوط به رنگ مناسب دفتر وکالت و نورپردازی اتاق مشاوره باید برای اتاق انتظار نیز رعایت شود و از بهترین سبک های دکوراسیون اداری استفاده کرد.
علاوه بر توجه به بهترین رنگ در طراحی داخلی دفتر وکالت وجود مبلمان راحت ضروری بوده و میتوان با یک مانیتور، گلدانهای گل طبیعی و آکواریوم فضا را زیبا و دلنشینتر کرد.
روانشناسی انواع رنگ مناسب دفتر وکالت
علاوه بر رنگهای توصیه شده در قسمتهای قبل بهعنوان رنگ مناسب دفتر وکالت، در این قسمت چند رنگ دیگر را بهعنوان بهترین رنگ در طراحی داخلی دفتر وکالت معرفی میکنیم. این رنگها همراه با روانشناسی و دلایل استفاده از آنها آمدهاند.
1. رنگ آبی
شاید بتوان رنگ آبی را بهترین رنگ مناسب دفتر وکالت معرفی کرد. رنگ آبی نماد اعتماد، آرامش، هوش، ثبات و کارایی است. این رنگ نماد تمام آن چیزهایی است که مراجعان به دفتر وکالت میخواهند. استفاده از طیف ملایم رنگ آبی مایل به خاکستری آرامش خاصی به فضا میدهد.
2. رنگ مناسب دفتر وکالت؛ زرد
رنگ زرد، رنگ دیگری است که میتواند بهترین رنگ در طراحی داخلی دفتر وکالت باشد. این رنگ نماد انرژی و اعتمادبهنفس است و حس خوشبینی را در مراجعان بیدار میکند. از نظر روانشناسی رنگ زرد تأثیری بسیار قوی روی ذهن مخاطب دارد. رنگ زرد یک رنگ تند است و باعث جلبتوجه میشود، باید آن را همراه با رنگ سفید و برای برجستهسازی استفاده کرد. کاربرد رنگ زرد بهعنوان رنگ مناسب در دکوراسیون داخلی دفتر وکالت عزتنفس و شادابی را در محیط ایجاد میکند.
3. سبز
در آرامبخش بودن رنگ سبز شکی نیست. استفاده از رنگ سبز در دفتر وکالت مدرن با ایجاد آرامش در فضا تمرکز و کارایی را افزایش میدهد. به دلیل ارتباط بین رنگ سبز و طبیعت استفاده از آن در رنگ برخی تجهیزات دفتر انتخابی مناسب است و چشم از دیدن آن احساس خستگی نمیکند.
4. رنگ مشکی
شاید این ایده که بخواهیم از رنگ مشکی بهعنوان رنگ مناسب دفتر وکالت نام ببریم تعجب کنید. رنگ مشکی موجب ایجاد پیچیدگی، زرقوبرق و کارایی در فضا میشود. البته استفاده از رنگ مشکی در صورتی مناسب است که در تعادل کامل با سایر رنگهای محیط بوده و به میزان زیادی از آن استفاده نشود.
بهعنوانمثال استفاده از دیوارها یا کفپوش سفید در کنار پارتیشن مشکی آنهم بهصورت اندک و متعادل و در هارمونی با رنگهای خنثی و نورپردازی مناسب فضایی باشکوه و قدرتمند میآفریند. چنین فضایی این ذهنیت را به مراجعین خواهد داد که در این مکان میتوانند راهکارهای عملی مفید برای مشکلات خود پیدا کند.
جمعبندی
دفتر وکالت از جمله مکانهایی است که در طراحی آن باید نهایت دقت و ظرافت را بهکار برد. مراجعین به دفتر وکالت افرادی هستند که با مشکلات و چالشهای مختلفی درگیر هستند. به همین دلیل فضا، طراحی دکوراسیون و رنگ مناسب دفتر وکالت باید بهگونهای باشد که حس آرامش، اعتمادبهنفس و اطمینان را در مراجعان ایجاد کند.
در انتخاب بهترین رنگ در طراحی داخلی دفتر وکالت، معمولاً رنگهای خنثی مانند سفید، کرم و خاکستری در همراهی با رنگ زرد پیشنهاد میشود. البته استفاده از رنگ آبی، رگههایی از رنگ سبز و مشکی نیز میتواند در ایجاد تعادل و خلق فضایی که تداعیکننده قدرت و آرامش است نیز پیشنهاد میشود. در طراحی دفتر وکالت مدرن استفاده از مبلمان ساده، شیک و کاربردی و توجه به نورپردازی هم بسیار مهم است.
گروه طراحی داخلی آرت دیزاین به مدیریت حسام سلیمانی تجاربی منحصربهفرد در طراحی دکوراسیون داخلی مسکونی، اداری و تجاری دارد. گروه آرت دیزاین باتوجهبه اصول زیباییشناسی، بهرهگیری از هوش فضایی عمیق و اشراف کامل بر انواع سبکهای طراحی بهترین ایدهها را برای مشتریان خود اجرا میکند. برای مشاوره در زمینه طراحی داخلی و کسب اطلاعات بیشتر به صفحه تماس با ما مراجعه کنید.